Kort sagt (och på vanlig svenska) är vi bra människor. Vi kommer aldrig använda din privata information på ett skadligt sätt och aldrig skicka e-post utan ditt samtycke. Vi ogillar också webbplatser och företag som gör det, och vi respekterar din integritet och tomma inkorg!

Nedan finns en detaljerad sekretesspolicy som vi tänker att vi måste inkludera baserat på vår googling.

1. INFORMATION VI SAMLAR IN
2. HUR VI ANVÄNDER DIN INFORMATION
3. DELNING AV DIN INFORMATION
4. HUR VI LAGRAR DIN INFORMATION
5. HUR KAN DU KONTAKTA OSS MED FRÅGOR ELLER BESKRIVNINGAR

Välkommen till imagiLabs (“imagiLabs”, “vi”, “oss” eller “vår”). imagiLabs lär dig hur du kodar och ger dig möjlighet att dela dina kodande skapelser med andra.

Vår integritetspolicy förklarar hur vi använder, delar och skyddar information i förhållande till vår mobilapplikation.

Genom att använda vår tjänst förstår du och samtycker till att vi tillhandahåller en plattform för dig att skapa och lägga upp innehåll, inklusive kommentarer och annat material ("Användarinnehåll"), till tjänsten och att dela användarinnehåll offentligt. Detta innebär att andra användare kan söka efter, se, använda eller dela något av ditt användarinnehåll som du gör offentligt tillgängligt via tjänsten, i enlighet med villkoren i denna sekretesspolicy och våra användarvillkor.

Vår policy gäller alla besökare, användare och andra som har tillgång till tjänsten (”Användare").

1. INFORMATION VI SAMLAR IN

Vi samlar in följande typer av information:

Information du tillhandahåller oss:

 • Ditt användarnamn, lösenord och e-postadress eller telefonnummer när du registrerar dig för ett imagiLabs-konto.
  Profilinformation som du anger för din användarprofil. Denna information gör att vi kan hjälpa dig eller andra att "hitta" på imagiLabs.
  Användarinnehåll som du skapar och lägger upp i tjänsten.
  Kommunikation mellan dig och imagiLabs. Vi kan till exempel skicka tjänstrelaterade e-postmeddelande till dig (t.ex. kontoverifiering, ändringar / uppdateringar av funktionerna i tjänsten, teknik- och säkerhetsmeddelanden). Observera att du inte kan välja bort tjänstrelaterade e-postmeddelanden.

Analys-information:

 • Vi använder analysverktyg från tredje part för att hjälpa oss att mäta trafik och användningstrender för tjänsten. Dessa verktyg samlar in information som skickas av din enhet eller vår tjänst. Vi samlar in och använder denna analysinformation med analysinformation från andra användare så att den inte med rimlighet kan användas för att identifiera en viss enskild användare.

2. HUR VI ANVÄNDER DIN INFORMATION

Förutom några av de specifika användningsområdena för information som vi beskriver i denna sekretesspolicy kan vi använda information som vi får för att:

 • hjälpa dig att få tillgång till din information effektivt efter att du loggat in
  komma ihåg information så att du inte behöver ange den igen under ditt besök eller nästa gång du besöker tjänsten;
 • tillhandahålla personligt innehåll och information till dig och andra, som kan inkludera online-annonser eller andra former av marknadsföring
 • tillhandahålla, förbättra, testa och övervaka effektiviteten av vår tjänst
  utveckla och testa nya produkter och funktioner
 • övervaka mätvärden som totalt antal användare, trafik och demografiska mönster
 • diagnostisera eller åtgärda tekniska problem

3. DELNING AV DIN INFORMATION

Vi kommer inte att hyra eller sälja din information till tredje part utanför imagiLabs utan ditt samtycke, förutom i händelse av en kontrolländring eller som svar på en juridisk begäran.

Om vi säljer eller på annat sätt överför en del eller hela imagiLabs eller våra tillgångar till en annan organisation (t.ex. i samband med en transaktion som en fusion, förvärv, konkurs, upplösning, likvidation), din information, som namn och e-postadress, användarinnehåll och all annan information som samlas in genom tjänsten kan vara bland de objekt som sålts eller överförs. Du kommer att fortsätta att äga ditt användarinnehåll. Köparen eller förvärvaren måste uppfylla de åtaganden vi gjort i denna sekretesspolicy.

Vi kan komma åt, bevara och dela din information som svar på en rättslig begäran (som en husrannsakningsorder, domstolsbeslut eller stämning) om vi tror att lagen kräver att vi gör det. Vi kan också komma åt, bevara och dela information när vi tror att det är nödvändigt för att: upptäcka, förhindra och ta itu med bedrägerier och annan olaglig aktivitet; att skydda oss själva, dig och andra, inklusive som en del av utredningar; och för att förhindra dödsfall eller överhängande kroppsskada. Informationen som vi får om dig kan komma att, bearbetas och lagras under en längre tid när det är ämnat för en rättslig begäran eller skyldighet, statlig utredning eller utredningar om eventuella överträdelser av våra villkor eller policyer, eller på annat sätt för att förhindra skada.

4. HUR VI LAGRAR DIN INFORMATION

 • Din information som samlas in via tjänsten kan lagras och bearbetas i Sverige eller i något annat land där imagiLabs, dess dotterbolag eller tjänsteleverantörer har anläggningar.
 • imagiLabs, dess dotterbolag eller tjänsteleverantörer kan överföra information som vi samlar in om dig, inklusive personlig information över gränserna och från ditt land eller jurisdiktion till andra länder eller jurisdiktioner runt om i världen. Observera att vi kan överföra information, inklusive personlig information, till ett land och en jurisdiktion som inte har samma dataskyddslagar som din jurisdiktion.
 • Genom att registrera dig för, och använda tjänsten, samtycker du till överföring av information till Sverige eller till något annat land där imagiLabs, dess dotterbolag eller tjänsteleverantörer upprätthåller faciliteter och användning och avslöjande av information om dig enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.
 • Vi använder kommersiellt rimliga skyddsåtgärder för att skydda den information som samlas in via tjänsten och vidtar rimliga åtgärder (som att begära ett unikt lösenord) för att verifiera din identitet innan du får åtkomst till ditt konto. imagiLabs kan inte garantera säkerheten för information som du överför till imagiLabs eller garantera att information på tjänsten inte fås åtkomst till, avslöjas, ändras eller förstörs.
 • Snälla, gör din del för att hjälpa oss. Du är ansvarig för att sekretessen för ditt unika lösenord och kontoinformation hålls och att du alltid kontrollerar åtkomst till e-post mellan dig och imagiLabs.

5. HUR KAN DU KONTAKTA OSS MED FRÅGOR ELLER BESKRIVNINGAR

Vi svarar gärna på alla frågor du har angående dina personuppgifter, tredjeparts-processorer eller säkerheten i appen. För allmänna frågor, vänligen kontakta oss på sayhi@imagilabs.com.